Select Page

“Meer Leads en Sales via jouw Website”

Stel je voor dat je via je website meer klanten en dus meer inkomsten krijgt.

Hoe cool is het als je meer geld en vrijheid hebt om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen.

Er is één uitdaging: Leads en Klanten genereren.

Moet je daarvoor een sjiek webdesign bureau inhuren? Dat is een optie, als je genoeg geld te besteden hebt. Doorgaans rekenen goede webdesigners (die ook verstand hebben van marketing) zomaar €2.000,- of meer voor een website.

Maar wat als je dat geld op dit moment niet hebt?
Of nog wat onzeker bent en het er niet DIRECT voor over hebt?

Wij hebben de handen ineen geslagen en een Zonnig Zomeraanbod voor je!

Lees het hieronder goed door.

Gelukkig is er nu een waanzinnige kans!

Speciaal voor jou hebben we een doe-het-zelf website gemaakt. Deze website staat al helemaal klaar voor jou en je kan direct beginnen met het genereren van meer leads en klanten zonder grote investering vooraf. 

Doe-het-zelf betekent dat je jouw eigen teksten schrijft en deze zelf in je website plaatst. Met alle bijgeleverde instructies is dat heel eenvoudig. De website zelf staat al helemaal klaar. Geef ons jouw url door en je kan direct aan de slag. 

Met deze doe-het-zelf-website heb je binnen een mum van tijd een goed converterende website zonder de hoge aanloopkosten.

En wil je toch meer uitbesteden of extra persoonlijk hulp? Er staat een team voor je klaar die je op allerlei manieren bij kan staan, precies zoals jij wenst.

Dit is wat je krijgt

R

Set-up van de Website (twv €497,-)

De volledige set-up voor een WordPress website. Inclusief de 7 belangrijkste webpagina’s, de benodigde thema’s en plugins.

R

Templates, formats en werkboeken (twv €497,-)

Je krijgt toegang tot onze volledige set aan templates, formats en werkboeken. Voor je website én je emailmarketing. Het zijn 21 templates in totaal. Hiermee wordt het maken van jouw website een eenvoudige invuloefening.

R

Hosting (twv €692,- per jaar)

Wij hosten jouw website, verzorgen de alle updates en doen regelmatige backups. In geval van nood zijn we 24/7 bereikbaar. 

R

Domeinnaam (twv €10,- p/j)

Je reserveert bij ons je domeinnaam (.nl op .com). Deze domeinnaam is uiteraard van jou. 

R

Instructievideo's (twv €497,-)

Je krijgt toegang tot de WordPress instructievideo’s. Deze video’s gebruik je bij het opbouwen van je website. Ze staan allemaal in de beheer-omgeving van je eigen website, superhandig.

En dit krijg je cadeau!

R

Toegang tot al onze opnames (twv €97,- p/maand)

Je krijgt een maand lang toegang tot alle opnames van onze masterclasses en Q&A. Je kan ze kijken wanneer je wil, zo vaak als je maar wil en op tijdstippen dat het jou uitkomt. 

R

Happy Tribe Lidmaatschap (twv €97,- p/maand)

Je krijgt een maand Happy Tribe VIP toegang cadeau! Dit is onze community van mede-ondernemers. In deze community kan jij al jouw vragen stellen en gebruik maken van alle aanbiedingen en voordelen die wij bieden. Je lidmaatschap van de community wordt automatisch verlengd voor €47,- per maand. Dit lidmaatschap kan je per direct opzeggen.

Maak gebruiken van ons Zonnig Zomeraanbod. Omdat het zo’n zonnig aanbod is, is het tot en met vrijdag beschikbaar. Daarna vragen we weer de gewone prijs. 

Grijp direct jouw kans!

Als je eraan toe bent meer klanten en dus meer inkomsten via je website te krijgen, dan kun je nu profiteren van onze speciale Zonnige Zomeractie-aanbieding van € 97,- (ex BTW).

Omdat dit een belachelijk krankzinnig aanbod is, kunnen we dit alleen t/m vrijdag 24 juni aanbieden en slechts een beperkt aantal zodat we een snelle levering kunnen blijven garanderen.

Let op!
Wij doen deze actie omdat we vinden dat ondernemers op dit moment wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Hoewel je volledige toegang krijgt tot alles en alles echt zelf kunt doen, gaan we er ook vanuit dat je op enig moment hulp nodig hebt met uitbreiding, verbetering, optimalisatie en promotie. We rekenen er dan natuurlijk op dat je zoveel vertrouwen hebt in onze dienstverlening dat je onze hulp inroept.
Maar dit is GEEN verplichting. Je bent 100% vrij in wie je om hulp vraagt. Nogmaals, je kunt zelf 100% bij alle techniek van je website.

Onze enige voorwaarde is dat je (ondanks het lage bedrag) zeer serieus met de inhoud aan de slag gaat en ook echt snel live bent. Na het aanleveren van de door jou gewenste domeinaaam zorgen wij dat de website binnen 5 werkdagen beschikbaar is zodat je de teksten en het beeldmateriaal kunt gaan plaatsen.

Profiteer nu, voordat de kans voorbij is! Bestel nu direct je Doe-Het-Zelf Happy Website!

Dit is wat onze happy klanten zeggen

Het is echt zo fijn om zo snel met mijn vragen terecht te kunnen en dat jullie meteen reageren. Hierdoor blijf ik veel meer in mijn creatie flow en het focus houden lukt ook beter. En het werkt ook enorm drempel verlagend om van idee naar actie over te gaan . Mijn ‘aarzelpercentatie’ en ‘in twijfels wentelen’ is enorm gedaald. En het is zo fijn om mijn webshopbouwer ook persoonlijk te zien en hij niet de anonymous techniek guy achter de schermen is. En hem zo ook s een keer voor zijn jarenlange fijne service met troubleshooting rond mijn webshop kan bedanken. Bij deze Ron. 

Jordis Jakubczick

Somatic Dance

“Ik ben ontzettend blij met de Happy website die ik in april heb gekocht. En niet alleen met de techniek, maar vooral met de begeleiding van Marielle, Ron en Merijn. Ze weten wat je nodig hebt voor een goede website. Dat heeft me enorm geholpen om de juiste insteek te kiezen en krachtige teksten te schrijven.
De techniek van de Happy website is voor mij prima te begrijpen, zodat ik kleine aanpassingen zelf kan doen.
En als ik ergens niet uit kom, kan ik altijd terecht bij het team van Webalist.
Voor mij de ideale combinatie van zelf doen en ondersteuning krijgen. Inmiddels is mijn website meer dan twee maanden probleemloos live. En ik ben erg trots op het resultaat!”
Manita Lemmens

Ontdek Je Stralende Zelf

Wil je een professionele, mooie en overzichtelijke website dan ben je bij Webalist aan het juiste adres. Ze weten waar ze het over hebben en hebben voor elk onderdeel iemand die expert is op dat specifieke vlak.
Savannah Engelenberg

Leven Vanuit Kracht

Misschien twijfel je nog steeds, zelfs na het lezen van wat onze klanten zeggen. 

Dat is OK,

Je zou dit aanbod kunnen negeren en doorgaan en..

… Enorme bedragen betalen aan webbouwers om een mooie, maar ​​ineffectieve website te maken

… Veel tijd besteden aan de ideale opzet en het bouwen van je website

… Veel tijd te verspillen aan het bouwen van je website, in plaats van klanten en leads te krijgen

… Jezelf afvragen waarom je website niet de resultaten geeft waarnaar je op zoek was

Of je kunt NU een Doe-Het-Zelf website bestellen voor slechts € 97,- en daarmee …

R

Een website maken die je leads en klanten oplevert

R

Echt geld te verdienen via je website met jouw expertise

R

Je eerste stap zetten in financiële vrijheid

Zonnig zomeraanbod

Let op:

Je betaalt een eenmalig bedrag van €97,- (ex btw). Je krijgt daarvoor de Doe-Het-Zelf Happy Website inclusief alle benodigde formats, techniek en instructies en een maand gratis lidmaatschap van de Happy Tribe. Na een maand incasseren we €47,- (ex btw) per maand voor lidmaatschap van de Happy Tribe. Je kan dit lidmaatschap per direct opzeggen. Uiteraard blijft het Doe-Het-Zelf Happy Website pakket van jou.