Select Page

Welkom in de Happy Tribe!

Dé Community voor Ondernemers

Klanten. Continuïteit.

Financiële Vrijheid.

Rust in je Hoofd

Dat zijn de belangrijkste beloningen en resultaten van jouw succesvolle ondernemerschap. Je hebt er je leven lang profijt van. 

Eigenlijk is het heel simpel. Je wil gewoon graag leuke klanten, jezelf iedere maand een salaris uitbetalen. Je verlangt naar rust, naar tijd voor jezelf. Dat het moeitelozer gaat, je bent wel klaar met het geploeter.

Het is onze missie om jou te helpen. Want het kan. Het is bereikbaar voor jou. Wij ondersteunen je graag.

Daarom geven we je deze Happy Aanbiedingen

Hoe zou het voor je zijn als:

R

Wat zou er gebeuren als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw website? Hoe zou het zijn als je mensen hebt die je daarbij helpen? En wat als het gewoon werkt?

R

Want een website die echt werkt, trekt bezoekers. Niet toevallig een paar, maar tientallen bezoekers per week. Bezoekers die komen en nooit meer weg gaan. Bezoekers die klanten worden.

R

Wat zou het heerlijk zijn om in enkele weken klaar te zijn met je webteksten! Ook jij kan leren hoe je in een uur superwaardevolle blogartikelen en webteksten schrijft. Teksten waar je niet meer eindeloos op hoeft te ploeteren.

R

Je kan superveel impact maken met je website. Want je website maak je niet alleen voor jezelf en je zakelijke groei, maar vooral voor je klant. Dan komen je klanten nooit toevallig op jouw site, maar omdat ze daar bewust naartoe gaan en er echt antwoord op hun vragen vinden.

R

Kan je je voorstellen dat jij ook zo’n website hebt? Een website die dagelijks goed bezocht wordt, waar je klanten keer op keer terugkomen, die klanten oplevert en zorgt voor groei. Zowel bij jou als bij je klant.

R

Misschien nog wel het belangrijkste is dat je ervan op aan kan dat je hulp hebt van experts. Er is een plek waar je altijd terecht kan en hun hulp krijgt.

Het Meest Complete Aanbod Voor Ondernemers

Het programma bevat alles wat jij nodig hebt om wél die resultaten te halen waar jij naar verlangt.

Jij bent goed in je vak en als ondernemers heb je nog het nodige te leren. Wij zijn aanwezig in de Happy Tribe om je daarin te ondersteunen. Ook wij waren ooit op dat punt. Inmiddels zijn we jaren verder en vele kennis en ervaringen rijker. Het is gewoon super dat jij daar nu ook van kan profiteren.

Je wil een plezier in je werk en prioriteit kunnen geven aan de dingen die nodig zijn om een succesvol bedrijf op te bouwen. Een bedrijf met leuke klanten, waar je geld aan verdient zonder dat het al je tijd opslokt.

Dit is nu je kans om daar een volgende stap in te zetten. Wij bieden je een Happy Website en een Happy Online Programma website aan. Of een combinatie daarvan. Merijn en Ron zijn experts in het bouwen van websites die wél werken. Waar je bezoekers keer op keer terugkomen en die omzet genereert. Ik help je in de implementatie van jouw websites en begeleid je in het zetten van alle benodigde stappen. 

Het nu tijd voor verandering. Het is tijd om te stoppen met ploeteren en financiele vrijheid te bereiken. Het kan, wij deden het ook en honderden klanten gingen je voor.

De hulp bij de ontwikkeling van diensten die ik niet overzie is heel erg fijn.

Ik heb de Happy Online Programma Website gekocht. In mijn eentje zou ik hier niet uitkomen. Terwijl juist nu de druk door de coronacrisis zo groot is zaken online te doen en de klant mijn hulp hard nodig heeft. Door de professionele hulp die je krijgt van Marielle, Webalist en de Happy Tribe gaat het ook jou lukken om een online programma neer te zetten, omdat je het met elkaar ontwikkeld.

Hoe mooi is dat?

Kit de Haan

Kies wie je Bent

Dit zijn de mogelijkheden

01.

Happy Website

Wat je koopt 

 • De volledige set-up voor een WordPress website. We plaatsen alle benodigde plugins om je Happy Website volledig marketing proof af te leveren.
 • Domeinnaam.
 • Hosting, updates en backups.
 • Onderhoud van je Happy Website.
 • Lidmaatschap Active Campaign.
 • 1 uur support
 • We plaatsen jouw weggever en maken de koppeling tussen je website en Active Campaign.

Inclusief opleiding

 • Je krijgt gedurende 4 weken online opleiding bij de implementatie van jouw website.
 • Deze opleiding vindt plaats door middel van 4 online sessies en een facebookgroep.
 • We behandelen alle pagina’s die jij nodig hebt voor jou website.
 • We behandelen alle teksten voor jouw pagina’s.
 • We behandelen de weggever en hoe jij deze in korte tijd maakt.
 • We behandelen de 4 belangrijkste strategieën die ervoor zorgen dat je website klanten oplevert.
 • Je krijgt alle benodigde templates en ondersteunend videomateriaal.

Je plaatst zelf je teksten op je pagina’s. Wanneer jij wilt dat wij dat doen kan dit tegen een meerprijs vanaf €47,- per maand (ex btw).

Je doet zelf de grafische vormgeving. Wij kunnen jou hier ook bij helpen tegen een meerprijs vanaf €297,- (ex btw).

Prijs

€ 497,- eenmalig + € 47 euro p/m (ex btw)

02.

Happy Online Programma Website

Wat je koopt

 • De volledige set-up voor een WordPress Online Programma Website.
 • De benodigde membership-plugin LearnDash LMS. Met deze membership plugin kan jij jouw trainingen online aanbieden aan jouw klanten. Klanten hebben door middel van login en wachtwoord toegang tot jouw training.
 • Sub.Domeinnaam.
 • Hosting, updates en backups.
 • Onderhoud van je Happy Online Programma Website.
 • Lidmaatschap Active Campaign.
 • 2 uur support.
 • We maken de koppeling tussen je online programma website en Active Campaign.

Inclusief opleiding

 • Je krijgt gedurende 4 weken een opleiding bij de implementatie van jouw Happy Online Programma Website
 • Deze opleiding vindt plaats door middel van 4 online sessies en een facebookgroep.
 • We behandelen alle stappen die jij te zetten hebt voor de implementatie van jouw Happy Online Programma Website.
 • We behandelen de volledige blauwdruk voor jouw online programma, de inhoud van jouw video’s, het bijbehorende lesmateriaal voor jouw pagina’s.
 • We behandelen de sales- en marketingstrategie om jouw online programma te verkopen.
 • Je krijgt alle benodigde templates en ondersteunend videomateriaal.

Je plaatst zelf je teksten op je pagina’s. Wanneer jij wilt dat wij dat doen kan dit tegen een meerprijs vanaf €47,- per maand (ex btw).

Je doet zelf de grafische vormgeving. Wij kunnen jou hier ook bij helpen tegen een meerprijs vanaf €297,- (ex btw).

Prijs

€ 497,- eenmalig + € 47 euro p/m (ex btw)

03.

Happy Combi

Wat je koopt

 • Alles wat je koopt in pakket 01. Happy Website tezamen met alles wat je koopt in pakket 02. Happy Online Programma Website.

Als je het beiden koopt wordt het nog aantrekkelijker voor jou!

Prijs

€ 797,- eenmalig + € 77 euro p/m (ex btw)

In 3 dagen tijd hebben we alle content gemaakt voor onze nieuwe website. Inclusief de complete content voor ons eerste e-boek.

De diepgang van deze training is een fantastische aanvulling op onze huidige ervaring. Door de samenwerking tussen Succes met je Bedrijf en Webalist waren we in mum van tijd klaar om onze site verder op te bouwen.

Rob Kooijmans

Foodrecall

Marielle behandelt gestructureerd en duidelijk alle aspecten die nodig zijn. Daarnaast was ik erg blij met alle templates. Zo kon ik eenvoudig de teksten schrijven voor mijn webpagina’s. Ze is gefocust op wat jij nodig hebt voor jouw website.

Daardoor had ik in korte tijd alle teksten voor mijn website klaar en kon mijn website snel de lucht in. 

Marjolein Gischler

Lijn in je Werk

Snel, effectief en eenvoudig. Ik was in staat om de teksten voor mijn  website en mijn complete e-boek in zeer korte tijd te schrijven.

Dat zou normaliter een proces van maanden zijn met minder resultaat dan nu. Jullie weten hoe je het beste uit iedereen kunt halen.

Remko Zuidema

Briqs Foundation

De aanschaf van mijn eerste website was echt een pijnlijke les. Niet een beetje, maar buitensporig pijnlijk. Ik betaalde een hoge prijs bij een webbouwer die geen verstand van ondernemen had, laat staan van online marketing. En dat was nog niet eens het grootste probleem. Het allerpijnlijkste was dat deze website nooit een klant heeft opgeleverd. 

Maar ik kon het niet weten. Ik dacht dat de prijs die ik betaalde normaal was en dat iedere poep en scheet van de webbouwer mij strippen van de kaart kostten. Dat het gebruikelijk was dat ik maanden aan de slag moest om de website in de lucht te krijgen. En ik had ook de illusie dat er meteen een stroom aan klanten op gang zou komen als de boel was opgeleverd. Dat was de onwetendheid van een startende ondernemer die uit de commerciële dienstverlening komt. 

Later ontdekte ik dat het ook heel anders kan. Dat je ook voor een schappelijke prijs een website kan kopen, die je in enkele weken in de lucht kan hebben. Dat deze website je meteen klanten kan opleveren. Dat er webbouwers bestaan die alles weten over online marketing en daar zoveel technische snufjes voor hebben dat het je duizelt. Zaken waar je nooit over nagedacht hebt. Webbouwers die je ook nog willen helpen zonder dat het je meteen strippen kost.

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar samen met zo’n webbouwer. Samen hebben we al honderden websites gebouwd voor onze klanten. En nu hebben we een prachtig Happy Programma voor jou samengesteld waar je tot en met 28 augustus van kan profiteren.

Het zou super zijn als je meedoet! Het is immers mijn passie om jou als ondernemer te helpen

De aanschaf van mijn eerste website was echt een pijnlijke les. Niet een beetje, maar buitensporig pijnlijk. Ik betaalde een hoge prijs bij een webbouwer die geen verstand van ondernemen had, laat staan van online marketing. En dat was nog niet eens het grootste probleem. Het allerpijnlijkste was dat deze website nooit een klant heeft opgeleverd. 

Maar ik kon het niet weten. Ik dacht dat de prijs die ik betaalde normaal was en dat iedere poep en scheet van de webbouwer mij strippen van de kaart kostten. Dat het gebruikelijk was dat ik maanden aan de slag moest om de website in de lucht te krijgen. En ik had ook de illusie dat er meteen een stroom aan klanten op gang zou komen als de boel was opgeleverd. Dat was de onwetendheid van een startende ondernemer die uit de commerciële dienstverlening komt. 

Later ontdekte ik dat het ook heel anders kan. Dat je ook voor een schappelijke prijs een website kan kopen, die je in enkele weken in de lucht kan hebben. Dat deze website je meteen klanten kan opleveren. Dat er webbouwers bestaan die alles weten over online marketing en daar zoveel technische snufjes voor hebben dat het je duizelt. Zaken waar je nooit over nagedacht hebt. Webbouwers die je ook nog willen helpen zonder dat het je meteen strippen kost.

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar samen met zo’n webbouwer. Samen hebben we al honderden websites gebouwd voor onze klanten. En nu hebben we een prachtig Happy Programma voor jou samengesteld waar je tot en met 28 augustus van kan profiteren.

Het zou super zijn als je meedoet! Het is immers mijn passie om jou als ondernemer te helpen

In het kort:

Geen belangstelling?

De keuze is aan jou uiteraard. Klik hier als je geen belangstelling hebt voor dit onweerstaanbare aanbod.