Select Page

Happy Tribe Affiliate Pagina

Dé Community voor Ondernemers

Alleen ga je hard, samen kom je ver.

Wil jij als ondernemer impact maken en echt van betekenis zijn voor je klant?

Dan is deze Happy Tribe voor jou. Een tribe voor en door ondernemers die blijdschap willen verspreiden en het beste willen voor zichzelf, hun klant en deze wereld.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. Maar is juist heel haalbaar voor jou.

Beste ondernemer,

Dagelijks krijg ik vragen van ondernemers: “Hoe kan ik continuïteit aanbrengen in mijn klantenstroom en mijn omzet?” “Hoe kan ik de gaten op mijn bankrekening vullen?” Natuurlijk beantwoord ik die vragen, maar wil jij daar ook antwoord op? Lees dan verder.

Mijn ervaring

In 2014 begon ik aan mijn avontuur als ondernemer. Ik had jarenlang in de commerciële dienstverlening gewerkt en ik dacht: dat kan ik. Ik had een prachtige website, was zeer gedreven, werkte hard en iedereen vond het geweldig wat ik deed. Maar het lukte niet en de klanten bleven uit. Het bracht me ongelofelijk veel frustratie en onzekerheid. 

Ik wist niet wat ik over het hoofd zag en waarom het niet lukte. Pas toen ik de geheimen van het succesvol ondernemerschap ontdekte en die ging toepassen, kreeg ik klanten en ging ik geld verdienen. Daarnaast werkte ik met een fantastische businessmodel, waardoor ik een continue stroom klanten had en mijn omzet altijd groeide en nooit daalde. 

Maar het harde werken bleef, ik voelde me nog steeds onzeker. De stemmetjes in mijn hoofd bleven zeggen dat anderen beter waren en dat ik niet goed genoeg was. Ik was beland in een ratrace van hard werken, waarbij ik het gevoel had dat ik er alleen voor stond. Op dat moment nam ik het besluit om het compleet anders te gaan doen. Toen had ik niet kunnen vermoeden hoe groot de impact daarvan was.

Je kan het niet alleen

Ik besloot mijn geld te investeren in mijn opleiding en coaching. Ik ontdekte dat er heel veel was wat ik niet wist. En dat alles beperkte mij in mijn persoonlijke én zakelijke groei. Ik had anderen nodig om hier bewust van te raken, ik had anderen nodig om mijn blinde vlekken te tonen en ik had een coach nodig die mij hielp bij het toepassen van al die voor mij onbekende stappen. Deze begeleiding heeft mij het leven van mijn dromen gegeven. Zonder dat was het nooit gelukt.

En weet je wat zo mooi is? Ik geef al die mooie lessen door aan mijn klanten. Zodat ook jij het leven van hun dromen kan leven en het weer door kan geven aan jouw klanten. Want het doorgeven van jouw waardevolle lessen heeft pas echt impact.

Ik ga je helpen!

Dat is precies de reden dat ik je uitnodig om nu lid te worden van deze Happy Tribe. Jouw happiness zit ‘m niet alleen in je zakelijke succes, het is ook te vinden in je gevoel van zekerheid en je zelfvertrouwen. Maar daar moet je dan wel dagelijks je stappen in zetten en je moet ook weten wat je dan precies moet doen. Het is mijn missie om jou hiermee te helpen.

Samen werken

Er was nog een belangrijke stap die ik zette. Ik besloot samen te gaan werken met een aantal andere ondernemers. Experts die dezelfde missie hebben als ik. Die ook impact willen maken en andere ondernemers willen helpen in hun zakelijke en persoonlijke groei. Met elkaar hebben we al zo ontzettend veel mooie dingen neergezet. Het succes van de ander is jouw succes!

Samen kom je verder

Het doel van deze Happy Tribe is jou te helpen. Want je kan het gewoon niet alleen. Dit is een zeer uitdagende tijd en jij kan het je niet permitteren om alleen te blijven ploeteren. Dan kun je namelijk al dat talent van jou onvoldoende vertalen in klanten, omzet en winst. En je weet al helemaal niet hoe je daarin continuïteit kan ontwikkelen. Wij weten dat wel en hoe fijn is het als jij samen met onze hulp en gelijkgestemde ondernemers stappen kan zetten.

We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. Samenwerken geeft veel voldoening en verbinding, dat ervaar ik dagelijks. Dat is een heerlijke energie en een prachtig fundament voor jou om je zakelijke stappen om te zetten in een succesvol bedrijf.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in onze Happy Tribe!

Marielle

“We moeten het echt met elkaar doen, we hebben elkaar nodig en we moeten er voor elkaar zijn. Juist nu. “

Wat is de waarde van de Happy Tribe?

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

Daarnaast help ik je en zijn er ook een aantal van mijn Succesvolle Samenwerkingspartners actief in deze Happy Tribe om jou te helpen in je zakelijke succes. Jouw succes is ons succes en dat is waar we voor gaan.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. En is juist heel betaalbaar voor jou.

Wat is de waarde van de Happy Tribe?

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. Je hebt elkaar nodig. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten.

Daarnaast help ik je en zijn er ook een aantal van mijn Succesvolle Samenwerkingspartners actief in deze Happy Tribe om jou te helpen in je zakelijke succes. Jouw succes is ons succes en dat is waar we voor gaan.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. En is juist heel betaalbaar voor jou.

Dit zijn de voordelen van de happy tribe.

Behalve een dagelijkse dosis happiness bevat deze tribe veel waardevols voor je:

Mijn dagelijkse aanwezigheid in de Tribe en die van mijn samenwerkingspartners.

De komende weken zijn we in verband met de crisis dagelijks aanwezig met extra live calls om je bij te staan in alle turbulentie.

Je kan ons vragen te stellen over alles waar je nu tegenaan loopt.

Je kan gebruik maken van aantrekkelijke en onweerstaanbare aanbiedingen die uitsluitend beschikbaar zijn voor leden van de Happy Tribe. 

Je krijgt gratis toegang tot mijn Happy Online Programma. Onderwerpen die ik hierin behandel zijn bijvoorbeeld: Happy Website, Happy Online Programma, Happy Marketing, Happy Sales, Happy Money, Happy You (het einde van je twijfel), Happy Planning, Happy Webinars.

En je krijg heel veel tools, tips, strategieën en formats om jou te helpen met wat je maar nodig hebt.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. En is juist heel betaalbaar voor jou.

Wat krijg je niet?

Dat kan maar beter duidelijk zijn toch? Zodat we daar geen misverstanden over hebben.

Dit programma bevat géén persoonlijke 1 op 1 coaching. Je kan ook géén gebruik maken van de live trainingsdagen. Je krijgt geen toegang tot de verdiepende content die ik in mijn opleidingen deel of de aanverwante Facebookgroepen. Je kan me ook géén vragen stellen per whatsapp of per mail. Ook krijg je géén video’s of opnames in je mail. Je ontvangt wél mijn wekelijkse blogs.

Het is belangrijk je goed te realiseren dat de Happy Tribe bedoeld is om je online te ondersteunen bij de vragen die je nu tegenkomt in de ontwikkeling van je bedrijf. Ik faciliteer een netwerk waar je van harte welkom bent. Je kan gebruik maken van alle voordelen die je daar krijgt. Mocht je verdere verdieping zoeken en het komend jaar flinke stappen willen maken, dan vraagt dat om een grotere investering, in tijd, geld en energie. Mijn Opleidingsprogramma’s zijn dan het meest passend. En.. hier krijg je géén korting op. 

Over Mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds beste: Tony Robbins. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. Daarnaast zijn het ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

 

We doen het samen

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

Merijn Kegel: meesterlijk goed in online marketing en op de hoogte van alle benodigde snufjes. Oprichter en eigenaar van Webalist en een aantal andere bedrijven.

Ron Scheerder: kent alle ins en outs van e-mailmarketing.

Bastiaan Vercouteren: Oprichter en eigenaar van Blogkracht. Blogger en tekstschrijver.

 

Is deze Happy Tribe voor jou?

Je bent zelfstandig ondernemer en je zet je met hart en ziel in voor je klanten. Of je nu startend bent of ervaren, jij wil met je dienstverlening van betekenis zijn voor je klanten. De Happy Tribe is uitermate geschikt voor jou als jij zo’n dienstverlener bent.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. En is juist heel betaalbaar voor jou.

Over mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

Ik leerde het ondernemerschap van ’s werelds beste: Tony Robbins. Van hem leerde ik alle strategieën die nodig zijn om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. Daarnaast zijn het ongelofelijk waardevolle lessen die ik graag aan je doorgeef.

Ik doe het niet alleen. Ik werk met een aantal ondernemers samen. Ondernemers die net als ik de missie hebben om jou te helpen. Een aantal van deze zakenpartners zijn aanwezig in de Happy Tribe.

Deze Happy Tribe bevat onbetaalbaar veel. En is juist heel betaalbaar voor jou.

Jouw investering

Deze Happy Tribe geeft je alles wat je nodig hebt: blijdschap, vertrouwen en zekerheid. Alle ondersteuning stellen we voor jou beschikbaar: bonussen, programma’s tegen speciale prijzen, een netwerk van andere ondernemers en een hele hoop liefde – misschien is dat nog wel het allerbelangrijkste.

Ik geloof dat dit onbetaalbaar is. Daarom vraag ik een lidmaatschapsprijs per maand van 27 euro exclusief btw. Je kan opzeggen wanneer je wil met een opzegtermijn van een maand, maar dan ben je wel de Tribe en de voordelen kwijt

Je profiteert direct van alle voordelen.

Dit aanbod is tijdelijk voor deze prijs beschikbaar. Ik doe je nu dit onweerstaanbare aanbod, omdat ik je in deze uitdagende tijden een betrouwbare plek wil bieden waar jij terecht kan.