Select Page

Happy Support

Voor Jouw Happy Online Programma

Het uitgangspunt van jouw Happy Online Programma is dat jij een programma maakt wat waardevol is voor jouw klant, zodat jij het goed kan verkopen. Het is onze ervaring dat je vragen tegen komt bij het ontwikkelen van een dergelijke Happy Online Programma. Bij de techniek en bij de inhoud. Dat is de reden waarom we deze Happy Support bij jou aanbieden.

Vragen die je tegen komt

  • Hoe plaats ik nieuwe video’s en nieuwe lessen voor mijn klant.
  • Hoe plaats ik ondersteunend lesmateriaal voor mijn klant.
  • Hoe zorg ik dat mijn klanten op de hoogte zijn van deze nieuwe lessen
  • Wat doe ik als mijn klanten hun logingegevens kwijt zijn.
  • Hoe voeg ik nieuwe klanten toe aan mijn online programma.
  • Hoe integreer ik het betaalproces.
  • Hoe automatiseer ik alle handelingen, zodat ik er zo min mogelijk werk aan heb.
  • Enzovoort.

Happy Support

Het is fijn als je een samenwerkingsparnter hebt die je snel en efficient helpt met het beantwoorden van jouw vragen en het oplossen van technische problemen. Dat is de reden dat we deze Happy Support bij je aanbieden.

onweerstaanbaar aanbod

Profiteer direct van de voordelen! Maak gebruik van de mogelijkheid direct een strippenkaart te kopen.

De normale prijs van de strippenkaart is 79 euro per uur. De prijs voor de leden van de Happy Tribe is slechts 37 euro per maand exclusief btw. Je krijgt hiervoor 8 uur support voor het opbouwen van jouw Online Programma Website of voor strategisch advies voor nog meer klanten en omzet en slimme trucs en tools om je processen te optimaliseren.

Het abonnement wat je afsluit is minimaal voor een jaar, maar je kunt mteen gebruik maken van de hele strippenkaart!

dit is wat je krijgt

In de implementatie van jouw Happy Online Programma website kom je vragen tegen. En techniek waar je even geen raad mee weet. Dan is het fijn dat je gebruik kan maken van je support uren. Zodat je vragen en problemen snel opgelost zijn en jij weer verder kan.

Vragen kan je altijd sturen naar support@webalist.eu en deze worden binnen 24 uur behandeld.

Klik hier als je geen belangstelling hebt voor dit onweerstaanbare aanbod.