Select Page

Doe-Het-Zelf Happy Website

Meer Leads en Sales via Jouw Website

Stel je voor dat je via je website klanten en inkomsten krijgt.

Hoe cool is het als je meer geld en vrijheid hebt om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen. Om impact te maken op deze samenleving. Er is één uitdaging: Leads en Klanten genereren.

Moet je daarvoor een sjiek webdesign bureau inhuren? Dat is een optie, als je genoeg geld te besteden hebt. Doorgaans rekenen goede webdesigners (die ook verstand hebben van marketing) zomaar €2.000,- of meer voor een website.

Maar wat als je dat geld op dit moment niet hebt? Of nog wat onzeker bent en het er niet DIRECT voor over hebt?

Samen met mijn collega’s Merijn Kegel en Ron Scheerder heb ik de handen ineen geslagen: hoe kunnen we ondernemers nu het beste helpen in het maken van een website die klanten oplevert, zonder daar heel veel geld voor te hoeven betalen of heel lang mee bezig te zijn? Daar is een mooi aanbod uitgekomen. Lees het hieronder goed door.

Gelukkig is er nu een waanzinnige kans!

Speciaal voor jou hebben we een Doe-Het-Zelf Happy Website gemaakt. Deze website staat al helemaal klaar voor jou en je kan direct beginnen met meer leads en klanten te genereren zonder grote investering vooraf. 

Doe-het-zelf betekent dat je jouw eigen teksten schrijft en die zelf in je website plaatst. Met alle bijgeleverde instructies is dat heel eenvoudig. De website zelf staat al helemaal klaar. Geef ons je url door en je kan direct aan de slag. 

Met deze Doe-Het-Zelf Happy Website heb je in een mum van tijd een goed converterende website zonder hoge aanloopkosten. Hoe cool is dat!

En wil je toch meer uitbesteden of extra persoonlijk hulp? Er staat een team voor je klaar die je op allerlei kan helpen, precies wat jij nodig hebt.

Dit is wat je krijgt

R

Compleet ingerichte website

Een compleet ingerichte website met de 7 belangrijkste webpagina’s.  Je hoeft je website alleen te vullen met jouw teksten en afbeeldingen.

R

Hosting

Een jaar hosting van je website. Over een jaar betaal je opnieuw hetzelfde bedrag. 

R

Domeinnaam

Een jaar lang je eigen domeinnaam (.nl of .com). 

R

Noodzakelijkheden

Alle noodzakelijke en onmisbare onderdelen voor je website (Divithema en plug-ins).

R

Instructievideo's

Toegang tot WordPress instructievideo’s in de beheer-omgeving van je website.

En dit krijg je cadeau!

R

Templates (ter waarde van €997,-)

Alle templates voor alle pagina’s van je website. Inclusief alle templates voor je weggever, je e-mailmarketing en de noodzakelijke privacyvoorwaarden.

R

Happy Tribe Lidmaatschap (ter waarde van €1164,-)

Een maand Happy Tribe-toegang, met Q&A’s, video’s en een community van mede-ondernemers. In deze community kan jij al jouw vragen stellen en gebruik maken van alle aanbiedingen en voordelen die wij bieden. Na een maand betaal je €47,- per maand. Dit lidmaatschap kan je per direct opzeggen.

Over ons

De aanschaf van mijn eerste website was echt een pijnlijke les. Niet een beetje, maar buitensporig pijnlijk. Ik betaalde een hoge prijs bij een webbouwer die geen verstand van ondernemen had, laat staan van online marketing. En dat was nog niet eens het grootste probleem. Het allerpijnlijkste was dat deze website nooit een klant heeft opgeleverd.

Maar ik kon het niet weten. Ik dacht dat de prijs die ik betaalde normaal was en dat iedere poep en scheet van de webbouwer mij strippen van de kaart kostten. Dat het gebruikelijk was dat ik maanden aan de slag moest om de website in de lucht te krijgen. En ik had ook de illusie dat er meteen een stroom aan klanten op gang zou komen als de boel was opgeleverd. Dat was de onwetendheid van een startende ondernemer die uit de commerciële dienstverlening komt.

Later ontdekte ik dat het ook heel anders kan. Dat je ook voor een schappelijke prijs een website kan kopen, die je in enkele weken in de lucht kan hebben. Dat deze website je meteen klanten kan opleveren. Dat er webbouwers bestaan die alles weten over online marketing en daar zoveel technische snufjes voor hebben dat het je duizelt. Zaken waar je nooit over nagedacht hebt. Webbouwers die je ook nog willen helpen zonder dat het je meteen strippen kost.

Inmiddels werk ik alweer 7 jaar samen met zo’n webbouwer. Merijn Kegel en Ron Scheerder van Webalist Webservices. Samen hebben we al honderden websites gebouwd voor onze klanten. En nu hebben we een heel mooie Doe-Het-Zelf Happy Website voor je gemaakt inclusief een aanbod waar je nu van kan profiteren.

Het zou super zijn als je meedoet! Het is immers mijn passie om jou als ondernemer te helpen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Grijp direct jouw kans!

Als je eraan toe bent meer klanten en dus meer inkomsten via je website te krijgen, dan kun je nu profiteren van dit speciale aanbod. Normaal gesproken vragen we €497,- voor de Doe-Het-Zelf Happy Website.

Omdat we graag ondernemers ondersteunen om echt impact te maken, geven we je graag de kans deze website aan te kopen voor slechts 97 euro (exclusief btw)! Omdat dit een belachelijk en krankzinnig aanbod is, is het maar enkele dagen beschikbaar. Zodat we een snelle levering kunnen blijven garanderen.

Let op!
Wij doen deze actie omdat we vinden dat ondernemers op dit moment wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Profiteer nu, voordat de kans voorbij is! Bestel nu direct je Doe-Het-Zelf Happy Website!

Succesvolle Voorbeelden

In de loop der jaren hebben we honderden ondernemers geholpen in het bouwen van succesvolle websites. Hieronder een aantal voorbeelden.

Dit is wat onze happy klanten zeggen

“Ik ben ontzettend blij met de Happy website die ik in april heb gekocht. En niet alleen met de techniek, maar vooral met de begeleiding van Marielle, Ron en Merijn. Ze weten wat je nodig hebt voor een goede website. Dat heeft me enorm geholpen om de juiste insteek te kiezen en krachtige teksten te schrijven.
De techniek van de Happy website is voor mij prima te begrijpen, zodat ik kleine aanpassingen zelf kan doen.
En als ik ergens niet uit kom, kan ik altijd terecht bij het team van Webalist.
Voor mij de ideale combinatie van zelf doen en ondersteuning krijgen. Inmiddels is mijn website meer dan twee maanden probleemloos live. En ik ben erg trots op het resultaat!”

Manita Lemmens

Ontdek Je Stralende Zelf

De hulp bij de ontwikkeling van diensten die ik niet overzie is heel erg fijn.

Ik heb de Happy Website gekocht. In mijn eentje zou ik hier niet uitkomen. Terwijl juist nu de druk door de coronacrisis zo groot is zaken online te doen en de klant mijn hulp hard nodig heeft. Door de professionele hulp die je krijgt van Marielle, Merijn en Ron gaat het ook jou lukken om een website neer te zetten, omdat je het met elkaar ontwikkelt.

Hoe mooi is dat?

Kit de Haan

Kies wie je Bent

In 3 dagen tijd hebben we alle content gemaakt voor onze nieuwe website. Inclusief de complete content voor ons eerste e-boek.

De diepgang van deze training is een fantastische aanvulling op onze huidige ervaring. Door de samenwerking tussen Succes met je Bedrijf en Webalist waren we in mum van tijd klaar om onze site verder op te bouwen.

Rob Kooijmans

Foodrecall

Snel, effectief en eenvoudig. Ik was in staat om de teksten voor mijn  website en mijn complete e-boek in zeer korte tijd te schrijven.

Dat zou normaliter een proces van maanden zijn met minder resultaat dan nu. Jullie weten hoe je het beste uit iedereen kunt halen.

Remko Zuidema

Briqs Foundation

Marielle behandelt gestructureerd en duidelijk alle aspecten die nodig zijn. Daarnaast was ik erg blij met alle templates. Zo kon ik eenvoudig de teksten schrijven voor mijn webpagina’s. Ze is gefocust op wat jij nodig hebt voor jouw website.

Daardoor had ik in korte tijd alle teksten voor mijn website klaar en kon mijn website snel de lucht in. 

Marjolein Gischler

Lijn in je Werk

Wil je een professionele, mooie en overzichtelijke website dan ben je bij Webalist aan het juiste adres. Ze weten waar ze het over hebben en hebben voor elk onderdeel iemand die expert is op dat specifieke vlak.
Savannah Engelenberg

Leven Vanuit Kracht

Misschien twijfel je nog steeds, zelfs na het lezen van wat onze klanten zeggen. 

Dat is OK,

Je zou dit aanbod kunnen negeren en doorgaan en..

… Enorme bedragen betalen aan webbouwers om een mooie, maar ​​ineffectieve website te maken

… Veel tijd besteden aan de ideale opzet en het bouwen van je website

… Veel tijd te verspillen aan het bouwen van je website, in plaats van klanten en leads te krijgen

… Jezelf afvragen waarom je website niet de resultaten geeft waarnaar je op zoek was

Of je kunt NU een Doe-Het-Zelf website bestellen voor slechts € 97,- en daarmee …

R

Een website maken die je leads en klanten oplevert

R

Echt geld te verdienen via je website met jouw expertise

R

Je eerste stap zetten in financiële vrijheid

Let op:

Je betaalt een eenmalig bedrag van €97,- (ex btw). Je krijgt daarvoor de Doe-Het-Zelf Happy Website inclusief alle benodigde formats, techniek en instructies en een maand gratis lidmaatschap van de Happy Tribe. Na een maand incasseren we €47,- (ex btw) per maand voor lidmaatschap van de Happy Tribe inclusief de BU. Je kan dit lidmaatschap per direct opzeggen. Uiteraard blijft het Doe-Het-Zelf Happy Website pakket van jou.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Uiteraard mag je ons mailen op support@succesmetjebedrijf.nl. Of kijk hieronder of je vraag erbij staat.

R

Ik heb al een website, heb ik dan toch deze website nodig?

Deze Doe-Het-Zelf website is ingericht als een website die je gebruikt als marketing en sales instrument. De benodigde tools die je daarvoor nodig hebt zijn in deze website ingebouwd. Als je al een website hebt, kan je deze er eenvoudig naast gebruiken als marketinginstrument.

R

Ik weet nog niet welke domeinnaam ik wil gebruiken.

Dat is geen probleem. Je kan ook altijd later je domeinnaam doorgeven. In overleg is het mogelijk dat je we een tijdelijke domeinnaam voor je aanmaken. Dan kan jij in ieder geval aan de slag met de opbouw van je website. 

R

Ik heb al een website, kan ik deze overzetten?

Ja, dat kan. Wij kunnen de hosting van je website overzetten. 

R

Ik hoef geen weggever op mijn website, kan ik deze website dan wel gebruiken?

Ja, dat kan heel goed. Ook voor websites zonder weggever is dit een heel goede website.

R

Ik heb geen verstand van techniek, kan ik jullie hulp hiervoor inschakelen?

Ja, dat kan natuurlijk. Als je lid bent van de Happy Tribe Community dan kan je ons altijd om hulp vragen. Heb je technisch support van je website nodig, dan kan je bij ons een strippenkaart afnemen. 

R

Kunnen jullie voor mij de webteksten plaatsen en het design doen?

Ja, dat kan. Hiervoor hebben we een Do-It-With-You Happy Website beschikbaar.